De la suporter la erou pe Santiago Bernabeu – Povestea lui Joselu, omul care a calificat-o pe Real Madrid în finala Champions League

Spread the love

Real Madrid are în vizor al 15-lea trofeu UEFA Champions League, după o calificare plină de dramatism în urma dublei cu Bayern Munchen (4-3 la general) din faza semifinalelor.

Eroul grupării „los blancos” a fost un jucător împrumutat de la o echipă din liga a doua a Spaniei.

>> Expertul Marca în arbitraj explică de ce golul lui Bayern Munchen contra Realului a fost anulat incorect>> Scandal după calificarea Realului în finala Champions League – Antrenorul lui Bayern despre arbitraj: „Un dezastru total”Ajuns la vârsta de 34 de ani, Joselu a primit șansa carierei de la Real Madrid.

Ajuns în liga a doua a Spaniei cu Espanyol, Joselu a fost împrumutat de Real Madrid pentru doar 1.

5 milioane de euro, iar transferul său s-a dovedit a fi un real succes pentru echipa de pe Santiago Bernabeu.

Football, the only sport where you spend months talking about players you gonna sign for tons of millions……and then the one you signed on loan with €1.

5m buy option sends you to Champions League final.

🤯What a story, Joselu.

pic.

twitter.

com/P8PJX6pE5rAcesta și-a început cariera de fotbalist profesionist la Real Madrid Castilla, după ce a făcut junioratul la Celta Vigo, iar sportul l-a purtat prin Germania (Eintracht Frankfurt, Hoffenheim și Hannover 96) și Anglia (Stoke City și Newcastle United).

De asemenea, Joselu a mai evoluat în Spania pentru Deportivo La Coruna și Alaves, iar în iulie 2022 a ajuns gratis la Espanyol.

Cu toate că a retrogradat cu gruparea catalană, sezonul său a fost unul de excepție, acesta reușind să marcheze 17 goluri în toate competițiile.

În anul 2022, atacantul spaniol mergea alături de tatăl său la Paris, la finala pe care Real Madrid o câștiga în fața lui Liverpool.

Here’s Joselu supporting Real Madrid in Paris, Champions League final 2022.

Two years later, he’s sending Real Madrid to Champions League final after scoring a brace just before extra time.

❗️ He joined Real Madrid on loan from 2nd division Espanyol.

Football.

🤯🇪🇸 pic.

twitter.

com/aQGdcaZksSLa un an distanță, a venit telefonul la care nu se aștepta.

Real Madrid avea nevoie de un atacant și apela la o soluție de avarie și economică.

Pentru doar 1.

5 milioane de euro, Realul a transferat un atacant care a marcat până în prezent de 16 ori și care a adus o calificare nesperată în finala Ligii Campionilor.

Joselu a fost introdus pe teren de Carlo Ancelotti în minutul 81 al partidei cu Bayern Munchen, la scorul de 1-0 pentru nemți, iar acesta a marcat două goluri care au contat enorm.

Joselu in tears 🥺 pic.

twitter.

com/k7ch5WJf6K>> VIDEO Momentul când Santiago Bernabeu a erupt – Decizia VAR a declanșat sărbătoarea

Lasă un răspuns