Rezultate de excepție pentru elevii clujeni. 26 de premii I la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală, etapa interjudețeană

Spread the love

  Cei mai buni elevi la interpretare instrumental, din județul Cluj, au participat, în perioada 22 -23 martie 2024, la Olimpiada naţională de interpretare instrumentală pentru învățământul gimnazial, etapa interjudețeană, organizată la Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță” Cluj-Napoca.

 La acest concurs participă, anual, elevii calificați la faza interjudeteană, din județele Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj, în vederea pregătirii acestora pentru etapa națională a Olimpiadei de interpretare instrumentală pentru învățământul gimnazial.

Județul Cluj a fost reprezentat la disciplina interpretare instrumentală de 67 de elevi ai claselor a V-a – a VIII-a, obținând 26 Premii I, 19 Premii II, 19 Premii III și 3 Mențiuni.

Repartizarea premiilor obținute pentru unitățile de învățământ preuniversitar participante, din județul Cluj, se prezintă astfel: Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns