BYD recheamă aproape 97.000 de maşini electrice din cauza unui defect de fabricaţie

Spread the love

BYD recheamă aproximativ 97.

000 de maşini electrice din modelele Dolphin şi Yuan Plus, fabricate între noiembrie 2022 şi decembrie 2023, din cauza unui defect la unitatea de control a direcţiei, scrie CNN.

BYD recheamă aproape 97.

000 de maşini electrice din cauza unui defect de fabricaţie BYD, cel mai mare producător de vehicule electrice din lume, a anunţat rechemarea a aproape 97.

000 de vehicule electrice (EV) din China, din cauza unui defect de fabricaţie la unitatea de control a direcţiei care ar putea cauza incendii, potrivit unei declaraţii a Administraţiei de Stat pentru Reglementarea Pieţei (SAMR) din China, de duminică.

Modelele afectate, Dolphin şi Yuan Plus, au fost fabricate între noiembrie 2022 şi decembrie 2023 şi reprezintă o parte importantă a vânzărilor BYD în 2023, însumând 26% din cele trei milioane de maşini vândute de companie în acel an, conform datelor Asociaţiei Chineze a Producătorilor de Automobile.

Vezi mai multe articole din categoria externe BYD nu a comentat încă oficial, iar declaraţia SAMR nu a specificat dacă vreunul dintre vehiculele afectate a fost exportat.

Lasă un răspuns