Prinţesa Diana ar fi fost avertizată cu privire la comportamentul lui Mohamed Al-Fayed

Spread the love

Jurnalistul Richard Kay a dezvăluit că a avertizat-o pe Prinţesa Diana despre Mohamed Al-Fayed înainte de vacanţa ei din 1997 în sudul Franţei, care a fost urmată de accidentul de maşină care i-a curmat viaţa, în Paris.

Prinţesa Diana ar fi fost avertizată cu privire la comportamentul lui Mohamed Al-Fayed Prinţesa Diana ar fi fost avertizată de apropiaţi cu privire la comportamentul lui Mohamed Al-Fayed înainte de a accepta invitaţia de a petrece o vacanţă la vila acestuia în sudul Franţei în vara anului 1997, potrivit jurnalistului Richard Kay, scrie publicaţia Deadline.

Kay, care a fost unul dintre confidenţii Dianei în ultimii săi ani de viaţă, a relatat că a încercat să o avertizeze despre reputaţia lui Al-Fayed, descriindu-l drept „un om dubios”.

Diana a început o relaţie cu fiul lui Al-Fayed, Dodi, care s-a încheiat tragic la Paris în august 1997, când amândoi au murit într-un accident de maşină în Paris.

Vezi mai multe articole din categoria externe Richard Kay a scris recent că ar fi sfătuit-o pe Diana să se ţină departe de Al-Fayed, amintind că acesta avea o reputaţie negativă şi un trecut controversat.

De asemenea, bodyguardul ei, Ken Wharfe, ar fi avertizat-o, la rândul său, anterior în legătură cu asocierea cu Al-Fayed, mai ales în contextul luptei acestuia pentru a obţine cetăţenia britanică.

Cu toate acestea, în vara lui 1997, Diana a acceptat invitaţia lui Al-Fayed şi a petrecut două vacanţe la vila sa din sudul Franţei.

La scurt timp, Diana şi Dodi au călătorit la Paris, unde au pierit în accidentul de maşină care a şocat întreaga lume.

Mohamed Al-Fayed a murit anul trecut la vârsta de 94 de ani.

După moartea sa, conducerea Harrods, magazinul pe care Al-Fayed l-a deţinut, şi-a cerut scuze public faţă de femeile care au suferit abuzuri sexuale în timp ce acesta se afla la conducere.

Lasă un răspuns