Hezbollah confirmă moartea lui liderului grupării, Hassan Nasrallah, şi promite continuarea luptei împotriva „inamicului”

Spread the love

Hezbollah a confirmat moartea liderului suprem al grupării, Hassan Nasrallah.

Hezbollah confirmă moartea lui liderului grupării, Hassan Nasrallah, şi promite continuarea luptei împotriva „inamicului” Gruparea libaneză a anunţat, prin intermediul unei declaraţii, că Hassan Nasrallah, liderul suprem, a fost ucis în cursul zilei de vineri, scrie Al Jazeera.

Confirmarea oficială a uciderii lui Nasrallah vine după ce IDF a anunţat sâmbătă că acesta a fost eliminat în urma unui atac israelian un atac masiv asupra Beirutului vineri seara.

Vezi mai multe articole din categoria externe Potrivit CNN, grupul a declarat că Nasrallah a fost ucis după un „atac aerian sionist perfid asupra suburbiilor din sud”.

După confirmarea morţii lui Nasrallah, gruparea Hezbollah promite să continue lupta împotriva „inamicului”.

„Conducerea Hezbollah promite celui mai suprem, sacru şi drag martir din călătoria noastră, plină de sacrificii şi martiri, că îşi va continua lupta pentru a înfrunta inamicul, în sprijinul Gaza şi al Palestinei şi în apărarea Libanului şi a poporului său ferm şi onorabil”, se arată în declaraţie.

 

Lasă un răspuns