Canada şi Franţa vor ajuta Ucraina în domeniul cibernetic

Spread the love

Canada şi Franţa vor ajuta Ucraina să se apere împotriva agresiunii ruse în spaţiul cibernetic, se arată în declaraţia comună franco-canadiană adoptată în timpul vizitei preşedintelui francez, Emmanuel Macron, în Canada, potrivit ukrinform.

net.

Canada şi Franţa vor ajuta Ucraina în domeniul cibernetic „Forţele noastre armate vor continua să-şi aprofundeze cooperarea strategică în domeniul apărării cibernetice în sprijinul Ucrainei.

Suntem hotărâţi să lucrăm cu Ucraina şi cu partenerii noştri pentru a sprijini Ucraina în apărarea suveranităţii, independenţei şi integrităţii sale teritoriale împotriva agresiunii ruse, atât în domeniile tradiţionale şi în spaţiul cibernetic”, se arată în declaraţia comună franco-canadiană.

Parisul şi Ottawa au promis, de asemenea, că vor continua eforturile pentru a asigura întoarcerea copiilor ucraineni deportaţi în Rusia.

Vezi mai multe articole din categoria externe Preşedintele francez, Emmanuel Macron, se află într-o vizită de două zile în Canada, unde a ajuns după ce a participat la Adunarea Generală a ONU.

Lasă un răspuns