Dan Tăpălagă și olița lui Klaus Iohannis

Spread the love

  Curajul pe care îl demonstrează Dan Tăpălagă, identic cu cel consacrat de Corneliu Vadim Tudor, ne arată că fondurile primite de publicație de la diverse ambasade occidentale sunt pe deplin justificate, scrie Dan Andronic într-un editorial din evz.

ro Să ai o sursă de încredere care să-ți povestească despre preferințele lui Klaus Iohannis în alegerea hotelurilor în funcție de dimensiunea și înălțimea vasului de toaletă reprezintă, în mod cert, rezultatul a sute de ore de investigație.

Ce m-a apucat să remarc un articol despre veceuri publicat de G4 Media? Mirosul de latrină? Nu! Ci amintirea unui stil de presă ilustrat în anii ‘90 de săptămânalele „Europa” și „România Mare”.

Demult nu am mai citit un astfel de fonfleu mediatic.

Mă aștept ca acest serial jurnalistic de excepție să continue cu detalii despre calitatea scaunului lui Klaus Iohannis, sursele lui Dan Tăpălagă având capacitatea de a oferi informații mult mai detaliate decât ne putem imagina.

Pe de altă parte, specimene de presă care atacă foștii stăpâni, asemenea unui servitor la casă mare obligat să ducă olița stăpânului în frac și să se mulțumească cu un pitac aruncat la rigolă, nu sunt o noutate.

Am văzut asta și în cazul lui Adrian Năstase, Emil Constantinescu, Traian Băsescu și, cu permisiunea dumneavoastră, Klaus Iohannis.

Unii dintre acești ziariști au fost abili, putându-se admira stilul literar, care aducea un parfum de credibilitate contorsiunilor lor de caracter.

Din păcate, Dan Tăpălagă nu se încadrează în această categorie.

 Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns