ÎPS Teodosie face noi declarații controversate! Cei care trăiesc în concubinaj sunt „în slujba celui rău, pentru că stau în patima desfrâului”.

Spread the love

   Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, s-a făcut din nou remarcat printr-o afirmație controversată, susținând că cei care trăiesc în concubinaj sunt „în slujba celui rău, pentru că stau în patima desfrâului.

”.

  În cadrul unei emisiuni radio, ÎPS Teodosie a răspuns întrebărilor credincioșilor, reușind și de această dată să se facă remarcat prin afirmațiile controversate.

Întrebat de o femeie ce ar trebui să facă dacă a trăit 4 ani în concubinaj cu partenerul său, Arhiepiscopul Tomisului i-a răspuns că de acum, cei doi trebuie să fie toată viața într-o căință, deoarece au „stat în patima desfrâului”.

 Ba chiar mai mult, ÎPS Teodosie i-a transmis femeii că dacă nu vor răscumpăra „acest păcat greu”, nu vor putea urca spre cer.

 „Toată viaţa de acum înainte să fiţi într-o căinţă pentru cei patru ani! Pentru că atunci aţi fost în slujba celui rău, pentru că aţi stat în patima desfrâului.

Toate patimile au ca stăpân al lor pe cel viclean, de aceea, acum căiţi-vă şi răscumpăraţi acest păcat greu, că dacă nu-l răscumpăraţi acesta nu vă lasă să urcaţi spre cer”, este mesajul pe care i l-a transmis IPS Teodosie femeii.

”, a declarat ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

 Articol scris de Ilinca DandocziCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns