Un preot este cercetat penal după ce a amenințat cu moartea un jurnalist care a scris despre tâlhăriile fiului său! Fiul preotului este elev la Cluj.

Spread the love

   Un preot din Bacău a fost trimis în judecată după ce a amenințat cu moartea un jurnalist care a scris despre tâlhăriile fiului său.

Mai mult, fiul preotului este elev în Cluj-Napoca.

  În luna septembrie a anului 2023, jurnalistul a redactat un articol referitor la un elev de la Colegiul Teologic Ortodox Cluj-Napoca care a tâlhărit mai multe persoane.

Astfel, în luna noiembrie a aceluiași an, jurnalistul a fost sunat de către un bărbat pentru a se întâlni într-o zonă mai puțin circulată din Cluj-Napoca.

De asemenea, jurnalistul a mai fost sunat de un alt bărbat din Republica Moldova care i-a spus că 6 persoane ar fi venit în Cluj-Napoca „special” pentru el, iar după finalizarea apelului, jurnalistul a primit o fotografie cu un cuțit pe o aplicație de mesagerie, cu textul „În gât ți-l bag”.

 Astfel, bărbatul a mers la poliție și a depus plângere.

În cadrul anchetei în care polițiștii au făcut mai multe interceptări, s-a stabilit că cei care l-au amenințat pe jurnalist sunt un preot din Bacău, tatăl elevului acuzat de tâlhărie, și un român care lucra ca paramedic în Marea Britanie.

 Mai mult, s-a descoperit că preotul ar fi fost cel care a instigat toate aceste amenințări, după ce ar fi consumat alcool alături de celălalt inculpat.

Prin urmare, preotul a fost acuzat de amenințare și instigare la amenințare.

 Pe lângă trimiterea dosarului său în instanță, preotul urmează să fie supus unei anchete a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, existând posibilitatea de a fi caterisit.

Articol scris de Ilinca DandocziCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns