Liberalii clujeni și-au prezentat oficial candidații pentru alegerile parlamentare. Liderul PNL Cluj, Daniel Buda: „O reprezentare solidă pentru județul Cluj în Parlamentul României”.

Spread the love

  Sâmbătă, PNL Cluj și-a prezentat oficial candidații pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024, după ce la finalul lunii trecute liberalii clujeni liberalii clujeni au aprobat lista candidaților pentru Senat și Camera Deputaților.

„Lista este condusă de personalități cu o vastă experiență atât în domeniul public, cât și privat, având scopul de a aduce o reprezentare solidă pentru județul Cluj în Parlamentul României”, a declarat președintele PNL Cluj, Daniel Buda.

 Pentru Senat, lista este deschisă de Mircea Abrudean, actualul Secretar General al Guvernului, urmat de Rareș Rusu și Călin Fărgaciu.

Pentru Camera Deputaților, pe primul loc se află Radu Moisin, deputat în funcție, urmat de Ovidiu Cîmpean, secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Mircea Moroșan, primarul din Huedin, Sorin Moldovan, deputat în funcție și Georgiana Sima, președinte TNL Cluj.

„Acești candidați au fost aleși pentru a îmbina experiența profesională cu energie nouă, având ca obiectiv obținerea unui număr cât mai mare de mandate pentru PNL, în vederea susținerii proiectelor importante pentru Cluj și România.

 În calitate de președinte PNL Cluj, mi-am exprimat încrederea că această echipă va aduce rezultate solide și va contribui la dezvoltarea continuă a județului și a țării”, a notat liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, pe pagina sa de Facebook.

 Candidații PNL ClujPentru Senatul României1.

Abrudean Mircea2.

Rusu Rareș3.

Fărgaciu Călin4.

Bălașa Dana5.

Moga Bogdan6.

Marcu ValtărPentru Camera Deputaților1.

Moisin Radu2.

Câmpean Ovidiu3.

Moroșan Mircea4.

Moldovan Sorin5.

Sima Georgiana6.

Constantea Radu7.

Belce Cristina8.

Gliga Florin9.

Călian Petru10.

Vaida Ovidiu11.

Baciu Adriana12.

Țiriac Paul13.

Șeica George.

Liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a apreciat portofoliul de comisar european pentru Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie, „negociat” de premierul Marcel Ciolacu pentru România drept dezamăgitor, fiind vorba despre cel mai slab portofoliu pe care l-a avut țara noastră în Comisia Europeană.

 „Dacă România ar fi negociat așa cum ar fi trebuit, putea obține mult mai mult de la ceea ce înseamnă Comisia Europeană.

 Dacă portofoliul României ar fi fost negociat cu seriozitate de Marcel Ciolacu, împreună cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, care nu a fost implicat în acest proces, atunci nu am fi ajuns în situația în care România are un portofoliu lipsit de semnificație și putere din perspectiva atribuțiilor Comisiei Europene.

 Nu contest competențele Roxanei Mînzatu, însă din nefericire România are cel mai slab post de comisar pe care l-a avut de-a lungul timpului”, a declarat, sâmbătă, președintele PNL Cluj, Daniel Buda, în cadrul unei intervenții la postul public de televiziune din Cluj.

                                                                          Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns