Răsturnare de situație în cazul Caracal. Fata care a scăpat de Gheorghe Dincă.

Spread the love

  O tânără care, pentru o scurtă perioadă de timp, a stat în casa lui Gheorghe Dincă a făcut dezvăluiri înfiorătoare despre evenimentele petrecute în casa „monstrului din Caracal”, scrie capital.

ro Disparițiile din Caracal încă reprezintă un mister, întrucât nici astăzi nu se știe exact ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Înainte de a dispărea fără urmă, cele două fete au trecut prin casa lui Gheorghe Dincă, poreclit și „monstrul din Caracal”, unde ar fi îndurat orori greu de imaginat.

Acum însă, o tânără care a locuit în imobilul lui Dincă a dezvăluit ce se întâmpla, cu adevărat, în casa lui.

Pe TikTok, tânăra a dezvăluit, la secțiunea de comentarii la un videoclip cu casa lui Gheorghe Dincă, că a locuit timp de două luni în casa acestuia, pentru că fostul ei soț lucra pentru el.

Femeia a povestit că atunci când „monstrul din Caracal” a început să se comporte ciudat cu ea, împreună cu partenerul ei de viață, au decis să plece din locuința lui Dincă.

Tânăra a povestit că în anul 2011 a locuit timp de două luni în „casa groazei”.

Fosta sa cumnată era rudă prin soț cu Gheorghe Dincă.

În acea perioadă, tânăra care a povestit totul era însărcinată și fostul ei soț lucra pentru Dincă.

Totuși, au plecat repede din acea locuință, deoarece situația devenise insuportabilă.

Aceasta a descris locuința ca fiind urâtă și foarte neplăcută.

Curtea de Apel Craiova a decis în luna mai 2023 condamnarea definitivă a inculpatului Gheorghe Dincă, la 30 de ani de închisoare, pentru omor calificat, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, iar a inculpatului Ştefan Risipiţeanu la 12 ani de închisoare, pentru viol.

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie 2019 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie 2019, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Ulterior, el şi-a schimbat declaraţia, în sensul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă o pădure din Caracal, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul.

 Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns