Israel ridică restricţiile impuse populaţiei în nordul ţării şi în Înălţimile Golan

Spread the love

Israelul a ridicat restricţiile impuse populaţiei în nordul ţării şi în Înălţimile Golan, după intensificarea atacurilor asupra sudului Libanului.

Israel ridică restricţiile impuse populaţiei în nordul ţării şi în Înălţimile Golan Armata israeliană a anunţat vineri ridicarea ordinelor de restricţie a adunările publice în mai multe comunităţi din nordul Israelului şi în Înălţimile Golan, scrie Reuters.

Restricţiile au fost impuse joi seara, în urma declanşării mai multor atacuri aeriene israeliene asupra sudului Libanului.

Atacurile au început joi după-amiază şi au dus la temeri referitoare la o escaladare de proporţii a conflictului de-a lungul graniţei.

Autorităţile israeliene au luat măsuri preventive pentru a proteja populaţia civilă din zonele apropiate conflictului, însă acestea au fost ridicate în cursul zilei de vineri, semn că pericolul nu mai este atât de mare.

Vezi mai multe articole din categoria externe Totuşi, autorităţile israeliene continuă să monitorizeze situaţia şi se declară pregătite să intervină în caz de noi ameninţări la adresa securităţii.

Lasă un răspuns