Bărbat reţinut după tentativa de asasinat asupra lui Trump. Ce postări făcea suspectul pe reţelele de socializare

Spread the love

Laura Buciu Laura Buciu Sursa foto: Ryan Routh / Facebook Bărbatul posta pe reţelele de socializare cu privire la politică şi la evenimentele curente, criticându-l uneori pe fostul preşedinte.

Ryan Wesley Routh, pe care autorităţile îl suspectează că plănuia să îl atace pe fostul preşedinte în timp ce acesta juca golf, a postat comentarii pe un cont X legat de el făcând referire la tentativa de asasinat asupra lui Trump din iulie.

Routh i-a etichetat pe preşedintele Joe Biden şi pe vicepreşedintele Kamala Harris, în postări separate, încurajându-i să îi viziteze pe cei răniţi la miting.

Vezi mai multe articole din categoria externe „Tu şi Biden ar trebui să-i vizitaţi pe răniţii din spital de la mitingul lui Trump şi să participaţi la funeraliile pompierului ucis.

Trump nu va face niciodată nimic pentru ei”, a scris el într-o postare adresată lui Harris.

Într-o postare din aprilie pe X, etichetând contul de preşedinte al lui Biden, el a scris că echipa lui Biden ar trebui să fie: „numită ceva de genul KADAF.

Păstraţi America democratică şi liberă.

Cea a lui Trumps ar trebui să fie MASA .

.

.

să-i facă pe americani sclavi din nou stăpâni.

DEMOCRAŢIA este pe buletinul de vot şi nu putem pierde”.

De asemenea, Ryan Wesley Routh, el şi-a exprimat sprijinul puternic pentru Ucraina în zeci de postări pe X în 2022, spunând că este dispus să moară în luptă şi că „trebuie să ardem Kremlinul până la temelii”.

„Sunt dispus să zbor la Cracovia şi să merg la graniţa Ucrainei pentru a mă oferi voluntar, pentru a lupta şi pentru a muri.

.

.

Pot fi un exemplu că trebuie să învingem”, a spus Routh într-o postare pe X în martie 2022.

Routh şi-a folosit apoi contul personal de Facebook anul trecut pentru a încuraja străinii să lupte în război.

El a încercat să înroleze recruţi afgani într-o avalanşă de postări, începând din octombrie 2023, prezentându-se ca o legătură neoficială pentru guvernul ucrainean.

„Soldaţi afgani – Ucraina este oarecum interesată de 3.

000 de soldaţi, aşa că am nevoie ca fiecare soldat care are paşaport să-mi trimită o copie a paşaportului său pentru a-l trimite în Ucraina”, a scris el într-o astfel de postare, care a fost publicată în engleză şi paşto (limbă vorbită în special în Afganistan)

Lasă un răspuns