Postarea lui Taylor Swift de susţinere a lui Harris a strâns peste 9 milioane de aprecieri

Spread the love

Megastarul pop Taylor Swift a atras peste milioane de „like-uri” la postarea sa de pe Instagram în care anunţa că o susţine pe Kamala Harris pentru preşedinţie, scrie Reuters.

Postarea lui Taylor Swift de susţinere a lui Harris a atras 9 milioane de aprecieri La scurt timp după ce Kamala Harris a terminat dezbaterea cu rivalul său republican Donald Trump, Swift le-a spus celor 283 de milioane de urmăritori ai săi că Harris va primi votul ei la alegeri.

Postarea a primit aprecieri inclusiv din partea unor celebrităţi printre care se numără Jennifer Aniston, starul baschetului american Caitlin Clark şi Selena Gomez.

Taylor Swift a publicat o fotografie cu ea ţinându-şi în braţe pisica, Benjamin Button, şi a semnat postarea cu titlul „Childless Cat Lady”, făcând referire la comentariile anterioare făcute de vicepreşedintele lui Donald Trump, JD Vance.

Vezi mai multe articole din categoria social O postare distribuită de Taylor Swift (@taylorswift) Trump a respins miercuri susţinerea lui Harris de către Swift, spunând că „nu a fost un fan al lui Taylor”.

„A fost doar o chestiune de timp”, a declarat Trump într-un interviu pentru Fox News.

„Ea este o persoană foarte liberală.

Pare să susţină întotdeauna un democrat.

Şi probabil că va plăti un preţ pentru asta .

.

.

pe piaţă”.

Lasă un răspuns