„Ea vrea a doua dezbatere pentru că a pierdut”. Donald Trump sugerează că nu mai vrea o nouă confruntare cu vicepreşedinta Kamala Harris

Spread the love

„Ea vrea a doua dezbatere pentru că a pierdut”.

Donald Trump sugerează că nu mai vrea o nouă confruntare cu vicepreşedinta Kamala Harris În timpul mai multor interviuri cu reporterii americani la scurt timp după încheierea dezbaterii, Donald Trump nu s-a angajat să dezbată din nou cu rivala sa, Kamala Harris, spunând la un moment dat că „poate că nu ar trebui să o fac”.

Acesta a afirmat, în schimb, că „ea (Kamala Harris – n.

r.

– vrea asta pentru că a pierdut”, notează Sky News.

Vezi mai multe articole din categoria politic Trump a sugerat că nu mai doreşte o nouă confruntare cu Harris şi că „ar trebui să se gândească la asta”.

„Dacă ai câştigat dezbaterea, mă gândesc că poate nu ar trebui să o fac.

De ce ar trebui să mai fac o dezbatere?”, a completat fostul preşedinte american.

În plus, în cadrul unei intervenţii la Fox and Friends, Trump a susţinut că a „câştigat dezbaterea” de aseară.

Pe de altă parte, echipa de campanie a Kamalei Harris a anunţat, la scurt timp după dezbaterea de la ABC News, că sunt deschişi pentru o nouă confruntare între cei doi în luna octombrie.

Momentan, echipa de campanie a lui Donald Trump nu s-a pronunţat în această privinţă în vreun fel.

Totuşi, Donald Trump a iterat posibilitatea unei noi dezbateri doar în cazul în care aceasta ar fi găzduită şi moderată de o reţea „corectă”.

Dezbaterea dintre Donald Trump şi Kamala Harris de la ABC News din 10 septembrie, prima confruntare prezidenţială dintre cei doi, a fost marcată de abordarea unor teme de discuţie importante în SUA, precum dreptul la avort, migraţia şi economia.

Lasă un răspuns