Războiul din Ucraina ameninţă din nou România. Mesaj Ro-Alert privind posibile căderi ale unor obiecte din spaţiul aerian în Constanţa şi Tulcea

Spread the love

Autorităţile au emis în noaptea de sâmbătă spre duminică un mesaj Ro-Alert pentru judeţele Constanţa şi Tulcea cu privire la posibile atacuri ale Federaţiei Ruse asupra teritoriului ucrainean şi a posibilităţii căderii unor obiecte pe teritoriului naţional.

Mesaj Ro-Alert privind posibile căderi ale unor obiecte din spaţiul aerian în Constanţa şi Tulcea A fost transmis în noaptea de sâmbătă spre duminică un mesaj RO-Alert pe teritoriul judeţelor Tulcea şi Constanţa după ce structurile de apărare şi securitate naţională au interceptat un posibil atacat al Federaţiei Ruse asupra unor obiective de pe teritoriul Ucrainei.

Mesajul transmite informaţii de avertizare şi de informare a populaţiei cu privire la posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian şi măsuri de adăpostire în cazul în care situaţia o impune.

Vezi mai multe articole din categoria social „Până la ora emiterii acestui comunicat nu au fost înregistrate apeluri la numărul unic de urgenţă 112 în dispeceratul ISU Tulcea”, a transmis ISU Tulcea.

Lasă un răspuns