Rugăciunea de marți

Spread the love

Se va face timp de 9 marți, se citește de 10 ori în fiecare marți, având o lumânare sfințită aprinsă.

Sfântă Marie, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-Ți ajutor. Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-Ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog cu umilință să îmi aduci liniște în durerea și tristețile mele. În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care Ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa Ta din Betania, Te implor roagă-Te pentru mine și familia mea că să-L păstrăm pe Dumnezeu în inimă, astfel încât să ne învrednicim în a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința). Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți, precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele Tale.

Se spune TATĂL NOSTRU Tatăl nostru, care eşti în ceruri, sfinţească-se numele tău; vie împărăţia ta; facă-se voia ta precum în cer aşa şi pe pământ. Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi; şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri; şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne mântuieşte de cel rău. Amin.

Bucură-Te marie, cea plină de har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești Tu între femei și binecuvântat este Rodul pantecului Tău, care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre, lisus Hristos! Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-Te pentru noi păcătoșii acum Și în ceasul morții noastre. Amin.

Veți vedea că se vor întâmplă minuni,chiar dinainte să o terminați. Dumnezeu să va ajute și să va binecuvânteze!

Descarca pdf

Lasă un răspuns