Temperaturi ridicate și maxime de 35 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Spread the love

  Joi, 5 septembrie, temperaturile se mențin ridicate, astfel vremea va fi călduroasă în jumătatea de sud-vest a țării, în zona Banatului, în cea mai mare parte a Crișanei, sudul și vestul Olteniei, precum și în sud-vestul Munteniei, unde este valabilă o atenționare meteo Cod galben de caniculă.

 În Cluj și regiunile din sud-vestul țării, până la ora 10, este valabil Codul galben de disconfort termic ridicat emis miercuri de meteorologi.

 Pe parcursul zilei, temperaturile maxime se vor încadra între 26 -35 de grade Celsius, iar cele minime între 13-18 grade Celsius.

În zona Carpaților Orientali sunt prognozate înnorări temporar accentuate și perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice.

În celelalte zone din țară cerul va fi variabil, cu posibile averse în a doua parte a zilei, mai ales în zonele montane.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporar locale.

 În Cluj, vremea va fi caldă, cu un cer preponderent însorit, cu șanse minime de precipitații, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temparaturile scad ușor față de zilele anterioare, astfel că maximele termice vor indica 29 de grade Celsius, iar valorile termice minime vor fi de 13 grade Celsius.

 Spre finalul săptămânii temperaturile nu vor trece de 30 de grade Celsius, iar vremea se va menține plăcută, cu unele înnorări locale și temporare.

 Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns