Azi începe expoziţia internaţională de armament de la Kielce. MSPO va avea participanţi din 45 de ţări

Spread the love

Andreea Soare Sursă foto: MSPO Vor fi prezente echipamente precum tancul K2 de la Hyundai Rotem, radarul 3D cu rază lungă de acţiune WARTA dezvoltat pentru 500 de milioane PLN de compania poloneză PIT RADWAR, sistemul antiaerian mobil MSR „KUSZA”, prezentat în premieră la MSPO de anul trecut, şi echipamente pe care Polonia le exportă, precum sistemul de rachete Piorun.

Grupul polonez de armament, partenerul strategic al expoziţiei, îşi va prezenta echipamentele sub sloganul „Soluţii dovedite în luptă”.

Expoziţia prezintă, de asemenea, echipamente de dimensiuni mici şi echipamente pentru soldaţi.

Vizitatorii pot vedea casca de pilot Gentex NGFW, care a câştigat licitaţia şi este acum o nouă cască a Marinei SUA, sisteme de avionică de la Aerobits pentru instalarea pe drone şi cea mai recentă versiune a vestei antiglonţ Rock 3.

0.

Vezi mai multe articole din categoria externe Printre oficialii care şi-au anunţat prezenţa se numără preşedintele ţării, Andrej Duda, ministrul apărării Władysław Kosiniak-Kamysz, ministrul industriilor strategice din Ucraina, Oleksandr Kamyszyn, şeful departamentului de achiziţii militare din Coreea de Sud, Jong Gun Seok, ministrul apărării din Moldova, Anatolie Nosatîi etc.

Coreea de Sud va avea un stand special, care să marcheze cooperarea dintre Seul şi Varşovia, având în vedere că polonezii au făcut achiziţii importante de la sud-coreeni, precum obuzierle K9 Thunder, tancurile K2 şi sistemele Chunmoo.

 

Lasă un răspuns