CTP Cluj-Napoca – Anunț privind transportul public gratuit pentru elevi în anul școlar 2024-2025

Spread the love

               Transport public gratuit pentru elevi ȋn anul școlar 2024-2025        Elevii ȋnscriși ȋn anul școlar 2024-2025 ȋn unităţile de ȋnvăţământ preuniversitar (primar, gimnazial, liceal şi postliceal) acreditat/autorizat din Municipiul Cluj-Napoca și comunele din Zona Metropolitana (Florești, Baciu, Apahida, Gilău, Ciurila, Feleacu, Chinteni, Aiton, Petreștii de Jos, Săvădisla), beneficiaza de gratuitate la transportul public local și metropolitan pe tot parcursul anului școlar.

        Începând cu data de 02.

09.

2024, abonamentele gratuite pentru elevi se pot ȋncărca pe card la automatele din staţii și la Centrele de vânzare CTP.

        Încărcarea Abonamentului gratuit pentru elevi pe cardul de transport se face astfel: a) carnetul de elev, vizat pe anul școlar 2024-2025, completat corect cu: nume și prenume elev, CNP elev, adresa elev și nr.

matricol.

  În luna septembrie se accepta și carnetul fără viza pe noul an școlar, caz ȋn care vom verifica electronic statutul de elev, pe baza CNP-ului.

b) cartea de identitate / certificatul de naştere pentru elevii sub 14 ani și dovada domiciliului ȋn copie/ electronic (dovada domiciliului poate fi adresa completă din Carnetul de elev, Cartea de identitate a părintelui (copie)  sau alte documente);         Cererea pentru emiterea primului card se va completa la ghișeul Centrelor de vânzări sau se poate aduce completată și semnată de elevul major / parinte / tutore , dacă se descarcă de pe site-ul nostru  www.

ctpcj.

ro.

Fotografia tipărită pe card se poate prelua din Cartea de identitate, carnet sau se poate utiliza altă poza a elevului, chiar și de pe telefon.

        Pentru  a evita aglomeraţia la Centrele de vânzare rugăm elevii să ȋși ȋncarce abonamentele pentru noul an școlar de la automatele din staţii, pe parcursul lunii septembrie.

                                  Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.

A                            urează tuturor elevilor mult succes ȋn noul an școlar!Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns