Reacţia ambasadoarei SUA, după atacurile de luni asupra Ucrainei

Spread the love

În urma atacurilor de luni asupra Ucrainei, ambasadoarea Statelor Unite ale Americii la Kiev, Bridget Brink, a spus că Ucraina va continua să fie ajutată să facă faţă invaziei ruse.

Sursa foto: Departamentul de stat SUA În urma atacurilor de luni asupra Ucrainei, ambasadoarea Statelor Unite ale Americii la Kiev, Bridget Brink, a declarat că SUA vor continua să sprijine capacitatea Ucrainei de a se apăra împotriva „invaziei brutale”.

„Astăzi, Rusia a lansat un atac masiv asupra Ucrainei, folosind peste 100 de rachete şi 100 de drone, ucigând civili şi vizând reţeaua energetică.

Trebuie să ne amintim că Rusia a început acest război acum 2,5 ani.

Vom continua să sprijinim capacitatea Ucrainei de a se apăra împotriva acestei invazii brutale de mare anvergură”, a declarat Bridget Brink, pe reţeaua de socializare X (fostul Twitter).

Vezi mai multe articole din categoria externe Luni dimineaţă, Kievul şi alte zone din Ucraina au fost sub alertă aeriană, după o serie de atacuri care au început pe parcursul nopţii.

În contextul în care atacurile ruseşti au vizat şi regiuni din vestul Ucrainei, în apropiere de graniţa cu Polonia, armata poloneză a decis să activeze avioanele de vânătoare.

Lasă un răspuns