Miracol! Șoferul de Bolt care a fost la un pas de moarte după ce a fost atacat de trei minori, și-a revenit din comă.

Spread the love

  Șoferul Bolt care a fost victima unui atac violent din partea a trei minori în Piața Engels din Cluj, dă semne de revenire după ce a fost la un pas de moarte.

Bărbatul, care a suferit un stop-cardiorespirator după ce a fost lovit în cap cu o sticlă, a fost ventilat mecanic timp de mai multe zile.

 Familia bărbatului a anunțat pe rețelele sociale că șoferul este acum conștient și se află în afara oricărui pericol.

 „Vești bune!!! Fratele meu a fost scos de la aparate, e conștient! Vă mulțumesc pentru rugăciunile voastre, pentru tot sprijinul, pentru că ați fost alături! Sunteți minunați! Cereți ajutorul când sunteți într-o situație grea! Uitați ce mare e puterea Domnului când atâta lume se roagă”, a scris sora sa pe Facebook.

„La data de 23 august a.

c.

, în jurul orei 23.

20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, prin intermediul unui apel 112, despre producerea unui conflict spontan pe strada Ion Agârbiceanu, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane necunoscute și un conducător auto de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care efectua transport de persoane în regim de taxi, acesta aflându-se staționat pe strada Ion Agârbiceanu.

În timpul stării conflictuale, persoanele necunoscute l-ar fi agresat fizic pe acesta, ulterior părăsind locul faptei.

Astfel, ca urmare a investigațiilor desfășurate în cauză, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii au fost identificate de polițiști, respectiv 3 minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ulterior pe numele acestora fiind emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul, fiind efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarat pentru monitorulcj.

ro IPJ Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, minorii au fost prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, unde au fost plasați sub control judiciar.

„La data de 24 august a.

c.

, au fost prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, iar față de aceștia s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns