Șofer de Bolt, lovit în cap de câțiva tineri, pe o stradă din Cluj-Napoca. Victima a intrat în stop cardio-respirator până la sosirea paramedicilor. FOTO

Spread the love

  Un incident grav a avut loc vineri seara, 23 august, în zona Pieței Engels din Cluj-Napoca unde un șofer de Bolt a fost lovit cu o sticlă în cap de mai mulți tineri.

 „3 indivizi sub influența băuturilor alcoolice au lovit cu o sticlă în zona capului un șofer de Bolt, după care ar fi fugit”, a scris martorul pe Facebook.

Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator până la sosirea paramedicilor.

Din fericire, victima a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost transportată la spital.

„Echipajul SMURD tip B2 a fost solicitat în jurul orei 23:20 în piața Engels din municipiul Cluj-Napoca pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat.

La fața locului au găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care prezenta un traumatism cranian și era în stop cardio-respirator.

Echipajul a început manevrele de resuscitare, fiind sprijinit apoi de un al doilea echipaj SMURD de tip terapie intensivă mobilă.

Bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportat apoi la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis pentru monitorulcj.

ro reprezentanții ISU Cluj.

Update, ora 10:53Potrivit IPJ Cluj, bărbatul ar fi fost agresat de trei adolescenți.

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore.

„La data de 23 august a.

c.

, în jurul orei 23.

20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, prin intermediul unui apel 112, despre producerea unui conflict spontan pe strada Ion Agârbiceanu, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane necunoscute și un conducător auto de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care efectua transport de persoane în regim de taxi, acesta aflându-se staționat pe strada Ion Agârbiceanu.

În timpul stării conflictuale, persoanele necunoscute l-ar fi agresat fizic pe acesta, ulterior părăsind locul faptei.

Astfel, ca urmare a investigațiilor desfășurate în cauză, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii au fost identificate de polițiști, respectiv 3 minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ulterior pe numele acestora fiind emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul, fiind efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarat pentru monitorulcj.

ro IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns