Reacţia artistei Taylor Swift după anularea concertului din Viena: M-a umplut de un nou sentiment de teamă

Spread the love

Reacţia artistei Taylor Swift după anularea concertului din Viena: M-a umplut de un nou sentiment de teamă Cântăreaţa Taylor Swift a reacţionat la două săptămâni după ce spectacolele din Viena – care făceau parte din turneul său în Europa – au fost anulate ca urmare a unor ameninţări teroriste.

În cadrul unei postări pe pagina sa de Instagram, artista a declarat că anularea spectacolului său de la Viena a umplut-o de „teamă” şi „vinovăţie”.

Vezi mai multe articole din categoria externe „Anularea spectacolelor noastre din Viena a fost devastatoare.

Motivul anulărilor m-a umplut de un nou sentiment de teamă şi de o cantitate imensă de vinovăţie, deoarece foarte mulţi plănuiseră să vină la acele spectacole”, a scris aceasta.

Artista s-a declarat recunoscătoare pentru eforturile depuse de către autorităţi în dejucarea atacului planificat.

„Datorită lor, am jelit concerte şi nu vieţi.

Am fost încurajată de dragostea şi unitatea pe care le-am văzut la fanii care s-au unit”, a spus ea în cadrul postării.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) Trei concerte care urmau să fie ţinute de Taylor Swift au fost anulate la începutul lunii august, pe fondul unor ameninţării unor atacuri teroriste puse la cale de către simpatizanţi ai Statului Islamic, scrie Deutsche Welle.

Trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţia austriacă în legătură cu presupusul atac.

Turneul „Eras” s-a încheiat marţi cu cinci spectacole pe stadionul Wembley din Londra şi va continua în SUA în luna octombrie.

Lasă un răspuns