Ucraina distruge un al treilea pod de peste râul Seim, din Rusia

Spread the love

Ucraina a distrus un al treilea pod de peste râul Seim, din regiunea Kursk din Rusia.

Informaţia a fost confirmată de Moscova prin vocea unui reprezentant al Comitetului de Investigaţii, care spune că podul a fost lovit cu o zi în urmă.

Ucraina distruge un al treilea pod de peste râul Seim, din Rusia Anunţul apare după ce, pe 18 august, s-a confirmat şi distrugerea celui de-al doilea pod de peste Seim, de către forţele ucrainene.

Informaţia a fost transmisă de Mikola Oleşciuk, şeful forţelor aeriene ucrainene, care a subliniat că astfel ucrainenii limitează capacitatea de aprovizionare a ruşilor care încearcă să prevină întărirea poziţiilor ucrainene din regiune.

Primul pod distrus de ucraineni a fost cel din apropiere de satul Zvannoie, din Kursk.

Analiştii spun că distrugerea podurilor de pese Seim este esenţială pentru Ucraina, care vrea să îşi securizeze frontul ofensivei din Kursk prin împiedicarea aprovizionării trupelor ruseşti care se află la sud de acest râu.

Vezi mai multe articole din categoria externe Pe 18 august, preşedintele Zelenski a transmis că operaţiunea ucraineană din Kursk „provoacă pierderi armatei ruseşti şi statului rus, industriei de apărare şi economiei acesteia”.

Tot mai mulţi oficiali internaţionali spun că Vladimir Putin este blocat din cauza operaţiunii din Kursk.

„Recruţii din regiunea Kursk se predau cu miile pentru că vor să trăiască.

Mii de militari vor fi înconjuraţi şi nimănui nu le pasă de ei.

Totul se întâmplă fix potrivit planului lui Putin care pur şi simplu nu există”, a spus un diplomat lituanian.

Lasă un răspuns