O balerină rusă a fost condamnată la 12 ani de închisoare după ce a donat 50 de dolari unei organizaţii caritabile care sprijină Ucraina

Spread the love

Gabriel Negreanu O femeie a fost condamnată în Rusia la 12 ani de închisoare după ce a donat 51 de dolari unei organizaţii caritabile care sprijină Ucraina.

O balerină rusă a fost condamnată la 12 ani de închisoare după ce a donat 50 de dolari unei organizaţii caritabile care sprijină Ucraina Cetăţeana ruso-americană Ksenia Karelina a fost acuzată de trădare atunci când a fost arestată la Ekaterinburg, în sud-vestul Rusiei, în februarie.

Femeia în vârstă de 33 de ani a recunoscut acuzaţia în cadrul unui proces cu uşile închise desfăşurat în oraş la începutul acestei luni, potrivit agenţiilor de presă ruse.

Karelina, o balerină amatoare, s-a născut în Rusia, dar ar fi obţinut cetăţenia SUA căsătorindu-se cu un american şi mutându-se la Los Angeles, unde a lucrat într-un centru spa.

Vezi mai multe articole din categoria externe Anchetatorii au adus acuzaţia de trădare după ce au descoperit, cercetându-i telefonul mobil, că a făcut o donaţie de 51 de dolari către Razom, o organizaţie caritabilă care oferă ajutor Ucrainei.

Lasă un răspuns