Cum arată gazonul de pe Cluj Arena după patru zile de țopăit? Conducerea Consiliului Județean: „Untold, o ediție de succes”. GALERIE FOTO

Spread the love

 Pentru desfășurarea în condiții optime a acestui prestigios eveniment muzical, la care au luat parte, în fiecare zi, zeci de mii de participanți proveniți din toate colțurile lumii, angajații Consiliului Județean Cluj, în special cei din cadrul Direcției de Administrare și Exploatare a Stadionului Cluj Arena, dar și din alte direcții ale instituției județene, au desfășurat o activitate extrem de intensă și complexă, întinsă pe parcursul a nu mai puțin de 21 de zile.

21 de zile de muncă non stop, 24 de ore din 24.

 „Singura instituție publică care s-a implicat total, zi și noapte 21 de zile, pentru a reuși pe deplin acest festival.

La care se adaugă alte 7 zile necesare pentru pregătirea în condiții optime a meciului din data de 19 august”, precizează un comunicat de presă al Consiliului Județean Cluj.

„Angajații Consiliului Județean au avut, împreună cu firmele de mentenanță, un rol esențial în ceea ce privește exploatarea tuturor echipamentelor și dotărilor stadionului, inclusiv a celor legate de partea de acces în incintă, monitorizare și supraveghere, rețea de camere video, softuri de specialitate, întreţinerea curentă şi specială a gazonului, a spațiilor și instalațiilor conexe: sistemul de detecţie, semnalizare incendiu şi avertizare incendiu; sistemul de stingere incendiu cu drencere, sprinklere şi hidranţi din incinta stadionului şi a staţiei de pompare; sistemul de ventilare şi desfumare a parcării subterane; ascensoare şi platforme pentru persoanele cu dizabilităţi; sistemul de climatizare; cazane pentru producerea apei calde şi mentenanţa staţiei de pompare; sistemul de supraveghere cu camere video; stația de pompare ape uzate menajere etc.

Toate acestea nu erau posibile fără angajații consiliului județean, a direcției de administrare a stadionului”, mai menționează documentul citat.

„Țin să le mulțumesc pe această cale colegilor mei, funcționari din cadrul direcției care se ocupă de administrarea stadionului Cluj Arena, dar și celorlalți angajați implicați, fără de care acest festival nu s-ar fi putut desfășura în cele mai bune condiții.

A fost un efort deosebit și o solicitare maximă a acestora, singurii, cu excepția angajaților instituțiilor militarizate, care au muncit în regim continuu, chiar și câte 24 de ore, inclusiv noaptea, pentru ca totul să decurgă fără probleme, de o manieră impecabilă.

Le mulțumesc colegilor mei din aparatul de specialitate al Consiliului Județean și îi felicit, trebuie să știe că efortul și dăruirea lor nu trec neobservate și că fără ei derularea în bune condiții a festivalului ar fi fost imposibilă”, a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În continuare, ritmul alert se menține în ceea ce privește activitatea de gestionare și exploatare a stadionului Cluj Arena, administrat direct de Consiliul Județean Cluj prin intermediul direcției sale de specialitate.

„De azi intrăm într-o cursă contracronometru până în data de 19 august, când avem meciul de fotbal dintre echipele Universitatea Cluj și OSK Sepsi, până când trebuie să aducem stadionul în starea inițială, cu tot ceea ce presupune un meci de fotbal derulat conform reglementărilor în vigoare, inclusiv un gazon în condiții optime, scaune montate, panouri de plexiglas etc”, a declarat Radu Rațiu, directorul executiv al Direcției de Administrare și Exploatare a Cluj Arena.

În ceea ce privește starea gazonului, s-a constatat deja faptul că acesta se prezintă în bune condiții, măsurile luate pentru protejarea acestuia dovedindu-se eficiente, fără ca acesta să fie afectat în mod semnificativ de derularea evenimentului muzical.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns