Europarlamentarul Daniel Buda preia coordonarea organizaţiei PNL Bistriţa-Năsăud

Spread the love

  Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat vineri seara că europarlamentarul Daniel Buda va prelua coordonarea filialei PNL Bistriţa-Năsăud, în urma unei întâlniri avute la Bistriţa cu liderii locali, primari şi parlamentari liberali.

Nicolae Ciucă a fost însoţit de Lucian Bode şi Dan Motreanu.

„Alături de colegii din organizaţia PNL Bistriţa-Năsăud, am făcut o analiză a rezultatelor de la alegerile din iunie şi am discutat despre obiectivele pentru următoarele alegeri.

Scorurile obţinute, 44% în municipiul Bistriţa şi aproape 35% la şefia Consiliului Judeţean, ne arată că munca depusă începe să dea roade, dar şi că avem încă multe de făcut.

Îi mulţumesc europarlamentarului Daniel Buda pentru că a acceptat să fie coordonator şi responsabil de întreaga activitate a organizaţiei judeţene.

Avem încă multe de făcut pentru a continua şi finaliza proiectele de dezvoltare şi modernizare din municipiu şi judeţ”, a scris liderul PNL pe pagina sa de Facebook.

În urma alegerilor locale din 9 iunie, preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a pierdut funcţia de primar al municipiului Bistriţa, pe care o deţinea de la precedentele alegeri, câştigător fiind candidatul PSD, Gabriel Lazany.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns