Trump a fost etichetat „trădător” de un membru al familiei după ce l-a felicitat pe Putin

Spread the love

Trump a fost etichetat „trădător” de un membru al familiei după ce l-a felicitat pe Putin Donald Trump a fost supus unei critici severe din partea propriei familii după ce l-a felicitat public pe Vladimir Putin pentru un schimb de prizonieri care a eliberat 16 persoane deţinute pe nedrept în Rusia, scrie Indy100.

Schimbul, facilitat de preşedintele Joe Biden, i-a inclus pe jurnalistul Evan Gershkovich şi fostul marin Paul Whelan.

Gershkovich a fost reţinut în martie 2023 pentru acuzaţii de spionaj, în timp ce Whelan fusese închis din 2018.

Vezi mai multe articole din categoria externe Trump a lăudat rolul lui Putin în schimbul de prizonieri într-un discurs ţinut la Atlanta, Georgia, subliniind succesul acordului şi dispreţuind implicarea lui Biden.

Trump a comentat: „Apropo, aş dori să-l felicit pe Vladimir Putin pentru că a realizat încă un mare acord.

Ai văzut acordul pe care l-am făcut? Acum, vrem să aducem oamenii înapoi.

Am obţinut 59 de ostatici — nu am plătit nimic.

” El a criticat eliberarea, menţionând că unii dintre cei eliberaţi erau „cei mai mari ucigaşi din întreaga lume.

” Remarcile lui Trump au fost întâmpinate cu reacţii negative din partea nepoatei sale, Mary Trump, care a apelat la reţelele sociale pentru a-l eticheta drept „trădător”, subliniind conflictele familiale şi publice în curs de desfăşurare.

Fucking traitor.

https://t.

co/SA5iGMuuy2 Afirmatiile lui Trump despre faptul că nu a plătit pentru acorduri similare au fost contrazise de rapoarte, inclusiv un acord de 2 milioane de dolari pentru eliberarea lui Otto Warmbier din Coreea de Nord în 2017.

Pe lângă comentariile sale despre schimbul de prizonieri, Trump a atacat-o şi pe candidata democrată la preşedinţie, Kamala Harris, numind-o mai de stânga decât „crazy Bernie Sanders” şi punând la îndoială inteligenţa sa.

 

Lasă un răspuns