FBI doreşte să îl intervieveze pe Donald Trump în cadrul anchetei privind tentativa de asasinat

Spread the love

FBI încearcă să îl intervieveze pe fostul preşedinte Donald Trump în cadrul investigaţiei sale privind tentativa de asasinat pentru a obţine o declaraţie a victimei – o parte standard a investigaţiei, potrivit unui oficial american.

FBI doreşte să îl intervieveze pe Donald Trump în cadrul anchetei privind tentativa de asasinat FBI a precizat joi într-o declaraţie că anchetatorii continuă să examineze fragmente de gloanţe şi alte dovezi în atacul asupra lui Donald Trump la mitingul său din Pennsylvania din 13 iulie.

Totodată, FBI a menţinut întotdeauna împuşcăturile drept o tentativă de asasinat a fostului preşedinte, scrie CNN.

Biroul a emis declaraţia ca răspuns la întrebările privind mărturia directorului FBI, Christopher Wray, făcută miercuri în Capitoliu, în care acesta a declarat că există încă „unele întrebări” cu privire la faptul dacă Trump a fost lovit de un glonţ sau de o schijă.

Vezi mai multe articole din categoria externe În timpul audierii ample de miercuri din Camera Judiciară, directorul FBI a relatat legislatorilor noi detalii despre presupusul asasin al lui Trump, inclusiv faptul că acesta a căutat detalii despre asasinarea lui John F.

Kennedy de pe laptopul său şi inspectarea zonei mitingului cu o dronă cu două ore înainte de eveniment.

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA, a fost ţinta unei tentative de asasinat în timpul unui miting electoral în Pennsylvania.

În timpul evenimentului, Donald Trump a fost atins de un glonţ în zona urechii drepte, iar atacatorul a fost împuşcat mortal la scurt timp după.

Lasă un răspuns