Ronald Rowe, oficial cu vechime în cadrul Serviciului Secret al SUA, a fost numit director interimar

Spread the love

Laura Buciu Laura Buciu Directorul adjunct al US Secret Service, Ronald Rowe, a fost numit la conducerea Secret Service după demisia lui Kimberly Cheatle, potrivit CNN.

Sursa foto: secretservice.

gov Secretarul pentru Securitate Internă, Alejandro Mayorkas, a anunţat numirea lui Rowe în funcţia de director interimar, a cărui carieră în Secret Service se întinde pe mai mult de două decenii.

„Apreciez dorinţa sa de a conduce Secret Service în acest moment incredibil de dificil, în timp ce agenţia lucrează pentru a afla exact ce s-a întâmplat la 13 iulie şi pentru a coopera cu investigaţiile în curs şi cu supravegherea Congresului”, a declarat Mayorkas.

Vezi mai multe articole din categoria externe Mayorkas a adăugat: „În acelaşi timp, Secret Service trebuie să îşi îndeplinească în mod eficient misiunea extinsă care include asigurarea protecţiei 24/7 pentru liderii naţionali şi demnitarii aflaţi în vizită şi securizarea evenimentelor de importanţă naţională în acest mediu dinamic şi cu ameninţări sporite”.

Directorul Serviciilor Secrete din SUA, Kimberly Cheatle, demisionează pe fondul cercetărilor privind tentativa de asasinat a lui Donald Trump.

Lasă un răspuns