„Ştiu să fac orice.
De la ciorbe, la paste.
Orice mâncare îţi trece prin cap, peşte, carne, ciorbe, mâncare de cartofi, varză călită, ce vrei tu, eu ştiu să fac”, a dezvăluit Adrian Mutu.
Muşchiul de vită în foietaj îi iese ca la carte.
Când era selecţioner la tineret, Adrian Mutu a intrat în bucătărie şi a gătit pentru jucătorii naţionalei pe care a calificat-o la EURO.
Pastele sunt o joacă pentru el.
„Eu nu consider pastele fiind un gătit, pentru că paste poate toată lumea să facă”, a mai spus Adrian Mutu.
La o singură mâncare nu se bagă „Chef” Mutu.
Fasole cu ciolan: „Sunt un artist în bucătărie, dar chiar asta nu am încercat să fac niciodată.
Mama lucrează la fasolea cu ciolan”, a mai adăugat fostul fotbalist.
De altfel, mama să a fost și cea care l-a și deconspirat în sensul acesta: „Trebuie să ştiţi că Adi respectă un regim, dacă îi pot spune aşa.
Preferă grătar de vită sau pasăre, salate şi fructe”, a spus aceasta într-un interviu.
Vezi AICI ce nu consumă niciodată Adrian Mutu și care este rețeta care îi iese cel mai bine.
Citiți monitorulcj.
ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.
ro