Miliardarul austro-canadian Frank Stronach a fost arestat pentru viol şi alte infracţiuni sexuale

Spread the love

Regele pieselor de schimb pentru maşini de curse – care cu ani în urmă a fost botezat „Berlusconi austriac” pentru intrarea sa în politică – este acuzat de viol şi violenţă sexuală la adresa uneia sau a mai multor femei, la vârsta de 91 de ani.

Miliardarul austro-canadian Frank Stronach, în vârstă de 91 de ani, socotit un „rege” al pieselor de maşini de curse şi cu o scurtă istorie în politică, a fost arestat vineri ca urmare a unor „decenii” de delicte sexuale.

Stronach, în vârstă de 91 de ani, a fost acuzat de cinci infracţiuni, inclusiv viol, agresiune, agresiune sexuală şi chiar reţinere forţată.

El a fost eliberat pe cauţiune şi va apărea la Curtea de Justiţie din Ontario la o dată ulterioară.

Vezi mai multe articole din categoria social Poliţia regională care s-a ocupat de caz a comunicat presei doar că sunt mai mulţi acuzatori, dar nimic altceva.

„Este un caz de mare profil şi încercăm să protejăm victimele.

” Niciun comentariu de la Stronach sau dinspre avocaţii săi.

Patron al Magna International, o multinaţională care se ocupă cu piese pentru producţia de maşini, Stronach fondase şi The Stronach Group, o companie specializată în curse de cai.

Între 2013 şi 2014 a făcut o scurtă incursiune în politica austriacă, cu un partid care milita pentru simplificarea birocraţiei şi cu un program care l-a făcut să fie supranumit „Berlusconi austriac”.

Dar, după câteva şedinţe de Parlament, a demisionat din funcţia de deputat.

În 2018, Frank şi-a dat în judecată fiica, cei doi nepoţi şi fostul partener de afaceri Alon Ossip pentru mai mult de 500 de milioane de dolari la Curtea Superioară din Ontario, susţinând că i-au administrat greşit bunurile familiei.

Fiica sam Belinda, o fostă parlamentară canadiană, a contestat acest lucru: Stronach a pierdut sume mari de bani în proiecte de tip „do-it-yourself”.

Iar acum a venit arestarea sa.

Lasă un răspuns