Roland Garros 2024: A pierdut primul set, dar apoi și-a spulberat adversara și a ajuns în premieră în sferturile unui Grand Slam

Spread the love

Jasmine Paolini a ajuns pentru prima oară în sferturile unui turneu de Grand Slam, jucătoarea din Italia revenind spectaculos după ce a pierdut primul set în meciul cu Elina Avanesyan de la Roland Garros 2024.

>> VIDEO Roland Garros 2024: Elena Rybakina și-a egalat cea mai bună performanță de la ParisPaolini, una dintre cele mai în formă jucătoare în acest sezon (se află pe locul 8 în clasamentul WTA Race), a avut mari probleme în prima parte a meciului.

Avanesyan (70 WTA) a condus cu 4-0, a ratat două mingi de set la 5-2, dar a închis până la urmă manșa, scor 6-4.

A urmat un monolog al italiencei Paolini, care a mai cedat un singur game în următoarele seturi: 6-0, 6-1.

Ambele jucătoare au comis foarte multe erori în acest meci (Elina 34, Jasmine 45), dar a 12-a favorită a turneului de la Paris a reușit mult mai multe lovituri câștigătoare (29-9).

„Azi a fost foarte greu, ea joacă bine aici, condițiile au fost destul de diferite față de ultimele zile, dar în final cred că m-am descurcat bine și sunt foarte fericită că sunt în sferturi” – Jasmine Paolini, la interviul de pe teren.

Grand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

28yo Jasmine Paolini continues her incredible 2024 season, beats Elina Avanesyan 4-6, 6-0, 6-1 to reach the QFs of a Grand Slam for the first time in her life at #RolandGarros.

Getting closer and closer to the top 10! pic.

twitter.

com/LilLEnIFYc

Lasă un răspuns