Cine este principalul suspect pentru uciderea Raisei, fetița de doi ani din Dolj găsită moartă pe un câmp

Spread the love

Un adolescent în vârstă de 15 ani, înrudit cu fetița din Dolj găsită moartă pe un câmp, a fost ridicat miercuri de către polițiști, fiind principalul suspect pentru uciderea copilului de doi ani și cinci luni, potrivit unor surse citate de Digi24.

Raisa, o fetiţă de doi ani şi cinci luni, din comuna Breasta din Dolj, care a dispărut luni de acasă, a fost găsită marți moartă pe un câmp aflat la câteva sute de metri de locuinţa părinţilor.

Pe lângă tânărul de 15 ani, a fost ridicat și dus la audieri și tatăl acestuia, care este acuzat că a știut de crimă și a ascuns faptele fiului.

Potrivit datelor din anchetă, citate de Digi24, fetița a fost omorâtă chiar în casa în care locuia, iar apoi băiatul a dus cadavrul pe câmpul pe care a fost descoperit de către anchetatori.

Procurorii au schimbat încadrarea juridică din ucidere din culpă în omor după ce necropsia a arătat că fata a suferit o moarte violentă.

Autoritățile au anunțat marți că trupul fetiţei a fost găsit după aproape 24 de ore de căutări la care au participat peste 100 de persoane – poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari.

„Din nefericire, copila a fost găsită pe sol, decedată, într-o zonă cu vegetaţie deasă.

În acest moment se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Dispariţia fetiţei a fost sesizată luni, la ora 12:30, poliţiştilor Secţiei nr.

2 Poliţie Rurală Breasta de către un bărbat, din comuna Breasta, vecin al familiei minorei, a transmis, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Poliţiştii au continuat şi pe timpul nopţii căutările, fiind folosite dispozitive de termoviziune şi un elicopter al MAI.

Lasă un răspuns