Tragere la sorți de coșmar pentru Rafael Nadal la Roland Garros 2024

Spread the love

Aflat, cel mai probabil, în fața ultimei participări de la Roland Garros, Rafael Nadal (37 de ani) nu a avut deloc noroc la tragerea la sorți care a avut loc joi în complexul de la Porte d’Auteuil.

Ibericul va da peste Alexander Zverev, unul dintre marii favoriți și campion recent la Roma.

>> Roland Garros 2024: Adversarele jucătoarelor din România în primul tur de la Paris Aflat în prezent pe locul 276 mondial, Rafa (de 14 ori campion la Paris) nu a avut deloc noroc la tragerea la sorți pentru ediția de Roland Garros la care-și va lua, cel mai probabil, la revedere de la publicul francez.

Cu meciuri puține jucate în sezonul de zgură, unul atât de drag lui de-a lungul carierei, Nadal va da în runda inaugurală peste unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului, Alexander Zverev (cap de serie patru la Paris).

Germanul a câștigat weekendul trecut turneul Masters de la Roma.

De-a lungul timpului, Rafa și Sascha s-au întâlnit de zece ori, scorul fiindu-i favorabil ibericului: 7-3.

De altfel, ultimul meci direct a avut loc tocmai pe zgura de la Paris, la ediția din 2022 a Grand Slam-ului de la Roland Garros.

La scorul de 7-6(8), 6-6 pentru Rafa, germanul a fost nevoit să abandoneze după ce a călcat strâmb și și-a afectat serios glezna (a avut nevoie de operație și a lipsit mai multe luni din circuitul mondial).

🚨 PREMIER TOUR #ROLANDGARROS 🇪🇸 NADAL ⚡️ ZVEREV 🇩🇪🤯🤯🤯🤯 pic.

twitter.

com/JDrCWmdAEKRafael Nadal, posibil traseu la Roland Garros 2024Este es el posible cuadro de Rafa Nadal en #RolandGarros:1R-Zverev2R-Goffin/Perricard3R-Grieskpoor4R-Rune/KhachanovCF-De Miñaur/MedvedevSF-Djokovic/RuudF-Alcaraz/Sinner/TsitsipasLa peor de las suertes en su debut.

Madre mía.

pic.

twitter.

com/sEUWHRmuDDCum ar putea arăta sferturile masculine de simplu de la Roland Garros 2024 dacă favoriții își vor respecta statutulPotential men’s singles quarterfinals 👇(1) Djokovic vs Ruud (7)(4) Medvedev vs Zverev (5)(3) Alcaraz vs Rublev (6)(2) Sinner vs Hurkacz (8) #RolandGarrosNovak Djokovic, cap de serie unu, va da în turul întâi peste unul dintre favoriții gazdelor: Pierre Hugues Herbert, locul 143 ATP.

Văzut unul dintre jucătorii cu mari șanse să se impună la Paris, Jannik Sinner se va duela în runda inaugurală cu Christopher Eubanks (al 43-lea jucător al lumii).

Carlos Alcaraz se va intersecta în turul întâi cu un jucător venit din calificări sau cu un lucky loser.

Un al meci interesant din runda inaugurală de la Paris va fi cel dintre Stanislas Wawrinka și Andy Murray.

Cei doi veterani se vor duela pentru calificarea în turul al doilea, iar meciul are un farmec aparte: se vor întâlni doi dintre cei mai importanți jucători din ultimele decenii în afara BIG 3.

Britanicul conduce cu 13-9 în meciurile directe, iar ultimul duel a fost câștigat de Andy în 2022, la Cincinnati.

Encounter number 4 in Roland-Garros between these two legends 🤩#RolandGarros https://t.

co/ZmdCJz5Nry pic.

twitter.

com/dmSXpmUQ57Turneul din 2024 de la Roland Garros va avea loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

The clay awaits.

As the official ball of #RolandGarros, @WilsonSportingG is ready to be at the heart of every serve, volley, and breathtaking rally.

At the pinnacle of precision and performance, we are where every point begins.

pic.

twitter.

com/y5Q9Z0mkOB

Lasă un răspuns