LaLiga: Real Sociedad vs Valencia – Duel pentru Conference League

Spread the love

Real Sociedad – Valencia, meci contând pentru etapa a 36-a din campionatul Spaniei, este programat, joi, 16 mai, de la ora 23:00, pe Anoeta din San Sebastian, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 4, Orange Sport 3 şi Prima Sport 4.

Real Sociedad şi Valencia, care îşi dispută ultimul loc pentru Europa, se întâlnesc într-o partidă care încheie etapa a 36-a, intermediară, din La Liga.

Real Sociedad este pe locul 7, ultimul care permite participarea în Europa, mai precis în Conference League, cu 54 de puncte, cu trei peste Villarreal (care a jucat în această rundă) şi cu şase mai multe ca Valencia, şi vine după o victorie, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri înregistrate în ultimele cinci etape din campionat, iar în etapa precedentă a cedat pe terenul celor de la Barcelona, scor 0-2.

În partidele disputate acasă în actuala ediţie din LaLiga, echipa antrenată de Imanol Alguacil a bifat şapte succese, şase remize şi patru eşecuri, iar cel mai bun marcator al bascilor în campionat este Mikel Oyarzabal, cu nouă goluri.

Valencia ocupă locul 9, cu 48 de puncte, şi vine după o victorie, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri înregistrate în ultimele trei etape din LaLiga, iar în runda trecută a remizat pe teren propriu cu Rayo Vallecano, scor 0-0.

Echipa antrenată de Ruben Baraja are cinci succese, trei remize şi nouă eşecuri în partidele disputate în deplasare în acest campionat, iar golgheterul „liliecilor” este Hugo Duro, cu 13 reuşite în LaLiga.

În meciul din tur, disputat pe 27 septembrie 2023, Real Sociedad s-a impus în deplasare în faţa celor de la Valencia, pe Mestalla, scor 1-0, după golul marcat de Carlos Fernandez (32).

Superbet oferă cota 1,42 pentru pronosticul PsF1: gazdele să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul Real Sociedad – Valencia.

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

Lasă un răspuns