Trofeul Clarins: Simona Halep, debut pe zgură amânat – Decizia luată de organizatori

Spread the love

Simona Halep trebuia să joace marți în primul tur de la Trofeul Clarins (WTA 125), dar ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor de la Paris și aceștia au fost nevoiți să renunțe la toate meciurile din data de 14 mai.

>> Simona Halep a primit wild card pentru încă un turneu pe zgurăPartida fostei lidere mondiale cu McCartney Kessler (123 WTA) trebuia să fie a treia de pe terenul central al complexului Lagardère din Bois de Boulogne din Paris.

Primul duel de marți era programat să înceapă la ora 12:00 (ora României), dar la Paris a plouat toată ziua și organizatorii au fost obligați să amâne partidele pentru miercuri.

În vârstă de 24 de ani, Kessler s-a aflat cel mai sus pe locul 119 în clasamentul WTA (22 aprilie 2024).

McCartney a pierdut șase dintre ultimele șapte meciuri disputate.

Americanca a jucat ultima oară în calificări la Madrid și a fost învinsă de Jaqueline Cristian, scor 7-6(4), 6-4.

Simona a jucat ultima oară pe zgură în data de 26 mai 2022, când a fost învinsă de chinezoaica Qinwen Zheng în turul doi la Roland Garros.

Bad news.

Our wait to see Simona play again continues as her match for today has been cancelled and rescheduled for tomorrow.

pic.

twitter.

com/5FGyhypJzSDupă ce Ana Bogdan a fost nevoită să se retragă luni, România mai este reprezentată la competiția de la Paris de Gabriela Ruse, care va juca împotriva chinezoaicei Lin Zhu.

Trofeul Clarins are loc în perioada 13-19 mai, face parte din categoria WTA 125, se joacă pe zgură (complexul Lagardère din Bois de Boulogne) și oferă premii totale în valoare de 115.

000 de euro.

Campioana en-titre este Diane Parry.

Turul I: McCartney KesslerTurul II: Emma NavarroSferturi: Cristina Bucșa / Fiona FerroSemifinale: Sloane Stephens / Lin Zhu / Alize Cornet / Kristina MladenovicFinala: Katie Boulter / Diana Shnaider / Diane Parry / Varvara Gracheva.

>> OPINIE.

Cât de corect este ca Simona Halep să primească wild carduri? Totul a început cu Maria Sharapova, când rusoaica a revenit și ea după dopaj și Halep atunci a contestat-o

Lasă un răspuns