Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD-PNL la Primăria Capitalei, va fi prezentat oficial astăzi

Spread the love

Liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă îl vor prezenta miercuri, la ora 12.

00, pe candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, într-o conferinţă de presă care va avea loc la Palatul Parlamentului, la care vor participa şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, şi preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, coordonatorii campaniei pe Bucureşti.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, şi Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD-PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, alături de preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, şi preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, vor susţine o conferinţă de presă miercuri, de la ora 12.

00, la Palatul Parlamentului, Sala „Nicolae Bălcescu”, potrivit unui anunț al Partidului Social Democrat, citat de News.

ro.

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost, marţi, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei despre candidatura sa la Primăria Capitalei.

Acesta nu se va înscrie în niciunul din cele două partide, urmând a fi susţinut ca independent în cursa electorală.

Totodată, liderii Coaliției le-au propus Gabrielei Firea și lui Sebastian Burduja să fie coordonatori de campanie pe București.

În calitate de lideri ai organizațiilor de București, cei doi au fost desemnați să conducă campania electorală din Capitală.

Reamintim că cei doi și-au dorit să intre în cursă pentru fotoliul de primar general, dar propunerea Coaliției este medicul Cătălin Cîrstoiu.

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a anunţat că Gabriela Firea se va afla pe lista PSD-PNL la alegerile europarlamentare şi va coordona alături de Sebastian Burduja campania pe Bucureşti.

„Doamna Firea va fi pe lista la europarlamentare”, a confirmat el.

Medicul ortoped Cătălin Cîrstoiu, cel pe care liderii Coaliției au decis să-l susțină pentru primăria București, este un om cu o avere impresionantă, cu salarii și dividende importante, împrumuturi multe acordate.

având sume generoase în peste 25 de conturi.

Potrivit declarației sale de avere, medicul și soția sa dețin o locuință în Ilfov de 450 m2 și un apartament în București de 103.

45 m2 dobândit în 20014, un teren în Ilfov de 3376.

90 m2, au bijuterii în valoare de 150000 de euro și un Cadillac din 2008.

Soția acestuia, Cirstoiu Mihaela Monica câștigă 195.

130 lei de la Spitalul Universitar și 126.

208 de la Universitatea de Medicina Si Farmacie -Carol Davila.

Și ea câștigă la rândul ei 394.

649 lei dividende anual de la Anemonia Clinical, la care se adaugă 507.

281 dividende de la Anemona Med și 687.

722 dividende de la Praxis Medical, un total de 1.

589.

652 lei (circa 318 mii euro)Doctorul Cîrstoiu a acordat împrmuturi de 438.

4644 lei către Anemonia Clinical și 440.

000 lei și 138.

000 de euro pentru Geana Veronica.

De asemenea, acesta are un număr impresionant de conturi, nu mai puțin de 25, în lei și valută, la BRD, BCR, Raifeissen sau Libra.

Lasă un răspuns