Simona Halep, încă o veste foarte bună primită după ce i s-a permis să revină pe teren

Spread the love

După ce a primit o reducere semnificativă a pedepsei în cazul de dopaj în care a fost implicată (de la 4 ani la 9 luni), Simona Halep primește încă o veste foarte bună: nu va avea limită de wildcarduri la revenirea în tenis.

>> Record în WTA, după ce Simona Halep și-a confirmat prezența la turneul de la MiamiConform tennis.

com, regulamentul WTA prevede că o fostă lideră mondială și câștigătoare de Grand Slam poate solicita un număr nelimitat de wildcarduri.

„Orice fost număr unu mondial, fostă câștigătoare a Turneului Campioanelor sau a unui turneu de Grand Slam va putea accepta un număr nelimitat de invitații pe tablourile principale ale competițiilor” – menționează tennis.

com citând din regulamentul WTA.

Dacă nu ar fi beneficiat de această excepție, Halep ar fi putut solicita conform regulamentului un număr de șase wildcarduri într-un sezon competițional.

Primul wildcard pe care Simona l-a primit deja este pentru turneul de categorie WTA 1000 de la Miami, la care fosta lideră mondială a anunțat că va reveni în tenis.

Ce este un wildcardMiami Open este un turneu din categoria WTA 1000 și se desfășoară în perioada 19-31 martie.

Reamintim că în acest moment Halep nu are clasament WTA după absența de un an și șapte luni din circuitul mondial.

A post shared by 🇷🇴WTA Romania🇷🇴 (@wta_romania)>> Laboratorul de Control Doping din România reacționează după ce Simona Halep a spus că aproape i-a distrus cariera S-ar putea să te intereseze pe aceeași temă:>> Ion Țiriac, surprins de verdictul dat de TAS în cazul Simonei Halep>> Comentariul făcut de Patrick Mouratoglou după ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep>> Concluzia lui Darren Cahill după ce TAS a dat verdictul în cazul Simonei Halep

Lasă un răspuns