Ciolacu: Domnul Sterian să-și plătească telefonul din salariul propriu, fiindcă tot este unul mic / Conducerea Transgaz, convocată de premier după achiziția de iPhone-uri

Spread the love

Premierul Marcel Ciolacu va chema pentru explicații conducerea Transgaz, după achiziția de iPhone-uri de ultimă generație.

„Domnul Sterian (n.

a Ion Sterian, șeful Transgaz) să-și plătească telefonul din salariul propriu, fiindcă tot este unul mic.

O să-i cer oficial acest lucru”, a declarat joi Marcel Ciolacu, înainte de ședința de Guvern.

Premierul a făcut aceste declarații, după ce HotNews.

ro a semnalat faptul că în ciuda nemulțumirii exprimate după demararea licitației de iPhone-uri de ultimă generație, Transgaz a continuat procedura și luna aceasta a și atribuit acest contract.

Exceptat de la reducerea de cheltuieli bugetare a lui Ciolacu, Transgaz a finalizat licitația pentru achiziția de iPhone-uri și telefoane Android de ultimă generație, procedură față de care premierul și-a arătat nemulțumirea și a cerut explicații.

Cum Ciolacu nu a mai zis nimic, Transgaz a continuat licitația, iar în această lună a atribuit contractul către Dante Internațional, firma care deține eMAG.

ro, cea mai mare platformă de comerț online din țară.

Transgaz, transportatorul național de gaz la care statul este acționar majoritar, a încheiat contractul cu firma care deține eMAG.

ro în data de 14 februarie 2024 și are o valoare totală de peste 1,38 milioane de lei (fără TVA), potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

se actualizeaza

Lasă un răspuns