SuperLiga: Universitatea Craiova vs FCSB – Oltenii, în picaj, bucureştenii, spre titlu

Spread the love

Universitatea Craiova – FCSB, meci contând pentru etapa a 23-a din campionatul României, este programat, duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Universitatea Craiova şi FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei a 23-a din SuperLiga, într-o partidă în care bucureştenii pornesc cu prima şansă, mai ales că oltenii trec printr-o perioadă critică.

Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte, la 13 distanţă de liderul FCSB şi doar cu unul peste U Cluj, echipa de pe 7, şi vine după o victorie, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă a pierdut pe teren propriu cu Farul Constanţa, scor 1-2.

De menţionat că echipa antrenată de Ivailo Petev nu a mai câştigat în campionat de cinci etape, în ultimele patru bifând două remize şi două înfrângeri!De asemenea, Universitatea Craiova nu are nicio victorie în ultimele patru confruntări directe cu FCSB, ultimul succes contra bucureştenilor fiind reuşit pe 18 septembrie 2022, acasă, scor 2-1.

În partidele disputate pe teren propriu în actuala ediţie din SuperLiga, Universitatea Craiova a înregistrat şase succese, trei remize şi două eşecuri, iar golgheterul echipei este Alexandru Mitriţă, cu opt reuşite în campionat.

FCSB ocupă locul 1, cu 47 de puncte, şi vine după trei victorii, un egal şi o înfrângere în ultimele cinci partide din SuperLiga, iar în etapa precedentă s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Poli Iaşi, scor 4-0.

De menţionat că FCSB, echipa cu cea mai bună ofensivă (42) şi cea mai bună defensivă (20) din campionat, şi cu cele mai multe victorii (14), dă golgheterul campionatului (Olaru – 13) şi are o serie de trei victorii la rând în Superliga!Echipa antrenată de Elias Charalambous are şapte succese, trei remize şi o înfrângere în partidele disputate în deplasare în acest sezon, iar cel mai bun marcator al ei şi al campionatului este Darius Olaru, cu 13 goluri în SuperLiga.

În meciul din tur, disputat pe 2 septembrie 2023, FCSB s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Universitatea Craiova cu 3-0, după golurile marcate de Olaru (13, 45) şi Radunovic (21).

Superbet oferă cota 1,50 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Universitatea Craiova – FCSB.

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

Lasă un răspuns