Publicaţia The New York Times o susţine pe Kamala Harris pentru preşedinţia SUA: „Singura alegere patriotică”

Spread the love

Publicaţia The New York Times o susţine pe Kamala Harris pentru preşedinţia SUA: „Singura alegere patriotică” Comitetul editorial al publicaţiei NYT a anunţat luni, prin intermediul unui articol semnat, că o susţine pe democrata Kamala Harris pentru funcţia de preşedinte al SUA, scrie POLITICO.

Articolul semnat de echipa editorială o numeşte pe Kamala Harris un „funcţionar public dedicat” care este „mai mult decât o alternativă necesară”.

Consiliul se concentrează pe planurile lui Harris pentru economie, sănătate, politică externă şi imigraţie ca motive pentru alegerea ei.

Vezi mai multe articole din categoria externe Pe de altă parte, comitetul editorial punctează faptul că „Donald Trump nu este potrivit pentru a fi preşedinte – ar trebui să fie suficient pentru orice alegător căruia îi pasă de sănătatea ţării noastre şi de stabilitatea democraţiei noastre pentru a-i refuza realegerea”.

„Din acest motiv, indiferent de dezacordurile politice pe care alegătorii le-ar putea avea cu ea, Kamala Harris este singura alegere patriotică pentru funcţia de preşedinte”, se arată în articolul semnat de o echipă de jurnalişti de opinie.

În plus, aceştia au mai subliniat faptul că au existat unele aspecte pozitive în timpul primului mandat al lui Trump, însă „chiar şi atunci când obiectivul general al fostului preşedinte ar fi putut avea merite, incompetenţa sa operaţională, temperamentul său mercurian şi nesăbuinţa sa totală au condus adesea la rezultate negative”.

Alegerile prezidenţiale din SUA sunt programate în data de 5 noiembrie.

Lasă un răspuns