Inovație în îngrijirea pielii cu Gerovital Plant (P)

Spread the love

98% din ingredientele utilizate în Gerovital Plant sunt de origine naturală, beneficiile transformând simpla aplicare într-un ritual de relaxare și regenerare.

La baza noilor formule stau ceramidele vegetale al căror rol este de a reface bariera de protecție a pielii și a îmbunătăți hidratarea, elasticitatea și a senzația de confort la nivelul pielii.

 Ingredientul unic Oxylance™ BOTANICAL INNOVATION este cea mai importantă noutate a gamei.

A fost obținut din plante perfect adaptate condițiilor de rarefiere a aerului de pe platourile înalte ale Tibetului, pentru oxigenare profundă a pielii și o stare naturală de relaxare, cu efect de luminozitate “yoga like”.

 Toate aceste inovații se regăsesc în linia completă de produse Gerovital Plant astfel că poți să te bazezi pe o rutină de skinfullness completă.

Apa Micelară cu Ceramide Vegetale din gamă este deja unul dintre cele mai populare produse de pe piață dar poți opta și pentru Balsamul Demachiant cu Ceramide Vegetale dacă vrei o curățare și un efect de detoxifiere mai profunde.

Nou în gamă, Balsamul demachiant cu sâmburi de caise este atât de delicat și eficient încât va deveni produsul pe care îl vei face cadou tuturor prietenelor tale!Pentru hidratare, ai 3 variante de cremă în pas cu cele mai noi trenduri.

Crema Hidra-Active Shot cu Electroliți conține, pe lângă ceramide și Oxylance™, un cocktail de săruri minerale ce dinamizează metabolismul celular.

  O piele matură are nevoie de Crema Antirid SPF 15 cu Ceramide Vegetale cu o formulă ce susține sinteza fibrelor de colagen și elastină și corectează ridurile.

Vrei un efect hidratare de până la 106.

22%? Ai crema hidratantă, un adevărat booster de oxigenare.

 De la ingrediente naturale, la un look natural: Crema Anticearcăn Antirid este soluția perfectă pentru are un efect de mascare optică a cearcănelor și ridurilor fine din jurul ochilor, oferind un aspect proaspăt și odihnit.

Pentru restul feței, utilizează Crema CC Matifiantă cu Ceramide Vegetale.

Îți conferă acea senzație de prospețime de care ai nevoie pentru a ieși pe ușă plină de încredere.

Skinfulness înseamnă mai mult decât o simplă rutină de îngrijire a pielii, este despre a-ți oferi momente de relaxare și grijă.

Explorează întreaga gamă Gerovital Plant și transformă momente în adevărate ritualuri de reconectare cu tine.

Cel mai mare premiu: o piele sănătoasă și radiantă.

Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns