Care a fost posibila cauză a decesului reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii? Dezvăluirile făcute de Boris Johnson

Spread the love

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut o formă de cancer osos în ultimii ei ani de viaţă, susţine Boris Johnson în cartea sa de memorii.

Care a fost posibila cauză a decesului reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii? Dezvăluirile făcute de Boris Johnson Fostul prim-ministru britanic Boris Johnson a declarat, într-un extras din cartea sa de memorii „Unleashed”, care urmează să fie publicat luna viitoare, că „ştia de un an sau mai mult” că monarhul britanic „avea o formă de cancer osos” înainte ca acesta să demisioneze din funcţia de premier, notează POLITICO.

Ar fi pentru prima dată când un oficial britanic de rang înalt vorbeşte despre o posibilă cauză a decesului reginei Elisabeta a II-a, cauza oficială menţionată pe certificatul de deces fiind „bătrâneţe”.

Vezi mai multe articole din categoria externe O asemenea dezvăluire este neobişnuită în privinţa sănătăţii reginei.

El a spus că regretata regină a ştiut „toată vara că va pleca, dar a fost hotărâtă să reziste şi să-şi facă ultima datorie”, făcând referire la numirea în funcţia de prim-ministru a lu Liz Truss, după ce Boris Johnson a demisionat cu câteva zile înainte.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a încetat din viaţă în data de 8 septembrie 2022.

 

Lasă un răspuns