Imagini cu palatul prăbuşit în care a murit Hassan Nasrallah. IDF a aruncat 80 de bombe asupra buncărului

Spread the love

Imagini cu palatului prăbuşit în care a murit Hassan Nasrallah.

IDF a aruncat 80 de bombe asupra buncărului Au fost făcute publice imagini din capitala libaneză Beirut care arată clădirea în care liderul Hezbollah, Hasan Nasrallah, a fost ucis într-un bombardament israelian desfăşurat sâmbătă.

Palatul este acum o grămadă de moloz, fiind făcut una cu pământul de atacul în forţă al israelienilor.

Tunelul lung în care liderul Hezbollah Hasam Nasrallah se ascundea în timpul atacului aerian al armatei israeliene de vineri seară se afla la 30 de metri adâncime, dar asta nu i-a salvat viaţa.

Vezi mai multe articole din categoria externe Hezbollah a anunţat că secretarul său general a fost „martirizat” în ceea ce a descris drept un „raid sionist perfid” în suburbiile de sud ale Beirutului.

IDF, armata Israelului, a decapiat reţeaua teroristă Hezbollah, ucigându-l pe liderul Hassan Nasrallah.

„Peste 80 de bombe au fost aruncate asupra buncărului lui Nasrallah, în timp ce Hezbollah decidea cum să atace Israelul”, au anunţat israelienii.

Operaţiunea militară a fost denumită „New Order”.

Atacul, a comunicat IDF, a fost efectuat în timp ce liderii Hezbollah se aflau la sediul lor pentru a coordona activităţile teroriste împotriva cetăţenilor statului Israel.

În atac au murit şi alţi comandanţi ai Hezbollah.

Escadrila 69 a IAF („ciocanele”) a condus atacul cu aeronavele sale F-15I, considerate principalele bombardiere ale armatei.

Lasă un răspuns