După ce s-a declarat de partea Kamalei Harris, popularitatea vedetei Taylor Swift a luat-o la vale

Spread the love

Numărul alegătorii republicani care o judecă negativ sunt în creştere, arată cifrele.

După ce s-a declarat de partea Kamalei Harris, popularitatea vedetei Taylor Swift a luat-o la vale La câteva minute după încheierea ultimei dezbateri TV în care a apărut fostul preşedinte republican Donald Trump, Taylor Swift a anunţat, printr-o postare pe Instagram – unde o urmăresc aproape 285 de milioane de oameni – sprijinul pentru Kamala Harris în cursa prezidenţială, la alegerile din SUA.

A fost momentul în care Trump i-a prezis starului pop că poziţionarea pro-candidatul democrat ar putea avea consecinţe negative asupra popularităţii ei.

Descriindu-se o posesoare de pisică fără copii, expresie folosită de candidatul la vicepreşedinţie al lui Trump, J.

D.

Vance pentru a le denigra femeile care nu au urmaşi, Swift şi-a exprimat sprijinul pentru Harris printr-o postare lungă pe Instagram care o arată pozând cu o pisică în braţe.

Vezi mai multe articole din categoria politic Potrivit unui sondaj realizat de New York Times, Philadelphia Inquirer şi Siena College, desfăşurat între 11 şi 16 septembrie, „44% dintre alegătorii la nivel naţional au opinii favorabile despre starul muzicii, iar 34% – nefavorabile”.

The Times nu i-a chestionat niciodată pe alegători despre Swift, dar decizia ei pare să-i fi divizat rapid pe americanii: dintre democraţi, 70% o apreciază, comparativ cu doar 23% dintre republicani.

Lasă un răspuns