Un om a murit în urma atacului aerian rusesc asupra Ucrainei

Spread the love

Cel puţin o persoană a murit în urma atacului aerian lansat de Rusia asupra Ucrainei în noaptea de miercuri spre joi, potrivit autorităţilor, citate de Reuters.

Un om a murit în urma atacului aerian rusesc asupra Ucrainei Potrivit armatei Kievului, forţele ruse au lansat 78 de drone de atac şi şase rachete deasupra diferitelor regiuni din ţară în timpul atacului care a durat câteva ore.

Apărarea aeriană ar fi distrus 66 de drone şi patru rachete.

O femeie a fost ucisă într-un atac cu rachete asupra oraşului Odesa din sudul Ucrainei, iar alte opt persoane au fost rănite într-un atac cu bombă ghidată asupra oraşului Zaporojie din sud-est, a declarat ministrul de interne Ihor Klymenko pe reţelele de socializare.

Vezi mai multe articole din categoria externe Aproximativ o duzină de drone au fost distruse deasupra capitalei Kiev, iar 20 de maşini şi o conductă de gaz rezidenţială au fost avariate, a declarat şeful administraţiei militare locale, Serhiy Popko.

Unele părţi din oraşul Ivano-Frankivsk au rămas fără curent electric în urma atacului rusesc, a declarat guvernatorul regional Svitlana Onyshchuk.

 

Lasă un răspuns