Şeful CrowdStrike îşi cere scuze pentru „greşeala” care a provocat pana globală din iulie

Spread the love

Andreea Tobias Şeful CrowdStrike îşi cere scuze pentru „greşeala” care a provocat o întrerupere globală a serviciilor IT, în iulie.

Defecţiunea a dus la anularea zborurilor la nivel mondial şi a afectat industrii din întreaga lume, inclusiv bănci, sănătate, companii media şi lanţuri hoteliere.

Şeful CrowdStrike îşi cere scuze pentru „greşeala” care a provocat pana globală din iulie Un şef de la CrowdStrike şi-a cerut scuze pentru o actualizare defectuoasă a software-ului care a provocat întreruperea.

Adam Meyers, vicepreşedinte senior la CrowdStrike, a declarat că societatea a lansat o actualizare a configuraţiei de conţinut pentru software-ul său de securitate Falcon Sensor care a dus la prăbuşirea sistemelor la nivel mondial.

„Ne pare profund rău că acest lucru s-a întâmplat şi suntem hotărâţi să prevenim repetarea acestei situaţii”, a declarat Meyers, conform Sky News.

Vezi mai multe articole din categoria externe Incidentul a dus la anulări de zboruri la nivel mondial şi a afectat industrii din întreaga lume, inclusiv bănci, servicii medicale, companii media şi lanţuri hoteliere.

Pana a întrerupt serviciile de internet, afectând 8,5 milioane de dispozitive Microsoft Windows.

 

Lasă un răspuns