Hezbollah anunţă că a lansat un atac asupra sediul agenţiei de informaţii Mossad

Spread the love

Gabriel Negreanu Hezbollah a revendicat lansarea unei rachete balistice Qadir-1 care a vizat miercuri dimineaţă sediul agenţiei de informaţii Mossad de la periferia Tel Aviv.

Hezbollah anunţă că a lansat un atac asupra sediul agenţiei de informaţii Mossad „Este sediul responsabil de asasinarea liderilor şi de bombardarea pagerelor şi a radiourilor portabile”, a afirmat gruparea teroristă într-un comunicat, făcând referire la exploziile dispozitivelor de comunicare de săptămâna trecută din Liban şi Siria.

Sirenele au răsunat în Tel Aviv în timpul atacului.

„O rachetă sol-sol a fost identificată traversând dinspre Liban şi a fost interceptată”, au declarat Forţele de Apărare ale Israelului într-o declaraţie.

Vezi mai multe articole din categoria externe Forţele de apărare israeliene au declarat ulterior, într-o postare pe reţelele de socializare, că au distrus lansatorul din care a fost trasă racheta în sudul Libanului.

Lansarea către Tel Aviv este prima dată când Hezbollah atacă oraşul din centrul Israelului de la începutul războiului din Fâşia Gaza, la 7 octombrie.

Lasă un răspuns